Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/4/inn-care.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1115 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/4/inn-care.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1152 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/4/inn-care.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1156 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/4/inn-care.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 1178 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/4/inn-care.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 2826 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/4/inn-care.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 2833 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/a/4/inn-care.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms-master/common.php on line 2846 Neuro Emotionele Integratie (NEI) - InnCare

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

/Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

2020-08-27T12:32:57+00:00

Leer de techniek waarmee je emotionele blokkades kunt herkennen én oplossen. Kies voor gezondheid, vrijheid en ongekende mogelijkheden.

Iedereen kan fysiek, mentaal en emotioneel ongemak ervaren van onverwerkt verdriet, overmatige stress of een nare gebeurtenis. Er worden blokkades opgeworpen in het lichaam. Energie kan letterlijk zijn weg niet meer vinden.
Met een simpele spiertest sporen we met NEI de emotionele blokkade op die aan je klacht ten grondslag ligt. Om deze vervolgens te integreren op een manier die even mild als radicaal is. Dus zónder jarenlange therapie, zónder telkens weer je hele verhaal te moeten doen en zónder eventuele grote en kleine trauma’s te moeten herbeleven.

NEI kan jou bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling. Het is een krachtige methode die succesvol is gebleken bij vele uiteenlopende klachten, zoals leerproblemen tot steeds terugkerende blessures, en van aambeien tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Na deze NEI-opleiding ben je in staat om niet alleen jezelf, maar ook anderen te helpen. 

Als je van nature de behoefte voelt om hen om wie je geeft te helpen, dan geeft NEI je een no-nonsense methode om positieve veranderingen en genezing te creëren.

Werk je als diëtiste, fysiotherapeut, coach of in een vakgebied waarbij mensen helpen centraal staat, maar loopt je aanpak soms vast? Overweeg dan eens op zoek te gaan naar mogelijke emotionele blokkades bij je patiënt of cliënt. Onze NEI-opleiding helpt je om je als professional te ontwikkelen. Je leert op een andere manier naar klachten van jouw klantenkring te kijken en hiervoor oplossingen te bieden

De opleiding is HBO conform en wordt afgesloten met een praktijktoets, waarna je bij voldoende resultaat een certificaat ontvangt.

Intensieve NEI-training met combinatie van online modules en praktijkgerichte lesdagen
Vijf online modules en vier lesdagen (plus een oefendag) wisselen elkaar af. Met uitgebreide zelfstudie, praktijkoefeningen, huiswerkopdrachten en deelname aan de lesdagen krijg je alle benodigde kennis en vaardigheden om met NEI voor jezelf en voor anderen aan het werk te kunnen gaan.

Wil je meer informatie over NEI? Neem contact op of lees ons blog NEI: Het oplossen van oud zeer en fysieke kwalen.

Voor 2021 staat er 2 NEI opleidingen gepland. Eén in Oud-Turnhout, België en één in Alkmaar, Noord-Holland. Tevens hebben we extra reservedagen ingeroosterd voor het geval dat we net als in 2020 met een lockdown geconfronteerd worden.

Tevens zal vanaf 2021 de NEI verdieping toegevoegd worden aan de NEI opleiding.