Neuro Emotionele Integratie (NEI)

/Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

2019-05-20T09:44:40+00:00

Leer de techniek waarmee je emotionele blokkades kunt herkennen én oplossen. Kies voor gezondheid, vrijheid en ongekende mogelijkheden.

Kamp je met klachten die maar niet over lijken te gaan? Zoals migraine of een spastische darm? Duurt die burn-out maar voort? Kortom, zit je niet lekker in je vel? Je kan fysiek, mentaal en emotioneel ongemak ervaren van onverwerkt verdriet, overmatige stress of een nare gebeurtenis. Er worden blokkades opgeworpen in het lichaam. Energie kan letterlijk zijn weg niet meer vinden; een energetische blokkade met zeer uiteenlopende klachten tot gevolg.

De NEI-methode biedt een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen. Door middel van vragen stellen aan het onderbewuste geheugen kom je erachter wat er in het verleden gebeurd is en wat je er nu van weerhoudt een volledig functioneel en gelukkig leven te leiden. NEI kan jou bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling. Het is een krachtige methode die succesvol is gebleken bij vele uiteenlopende klachten, zoals leerproblemen tot steeds terugkerende blessures, en van aambeien tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Na deze NEI-opleiding ben je in staat om niet alleen jezelf, maar ook anderen te helpen. 

Als je van nature de behoefte voelt om hen om wie je geeft te helpen, dan geeft NEI je een no-nonsense methode om positieve veranderingen en genezing te creëren.
De cellen in je lichaam hebben een geheugen van elk detail van je leven tot nu toe. Soms raken “onopgeloste” zaken op de achtergrond van je gedachten zonder dat je er nog bewust van bent. Dat is nu eenmaal “menselijk”. Deze zaken kunnen je fysiek en mentaal in je huidige leven beïnvloeden.
NEI is een direct systeem dat als het ware licht schijnt op de bron van de klachten. Het verlichten van de oorzaak van een klacht maakt dat de cliënt zich weer van de zaak bewust wordt. Zodra de oorzaak duidelijk is, gebruiken we een simpele techniek waarbij de linker en de rechter hersenhelft in communicatie raken. Dit bevrijdt het zelfhelende vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk.

Werk je als diëtiste, fysiotherapeut, coach of in een vakgebied waarbij mensen helpen centraal staat, maar loopt je aanpak soms vast? Overweeg dan eens op zoek te gaan naar mogelijke emotionele blokkades bij je patiënt of cliënt. Onze NEI-opleiding helpt je om je als professional te ontwikkelen. Je leert op een andere manier naar klachten van jouw klantenkring te kijken en hiervoor oplossingen te bieden

De opleiding (SNRO geaccrediteerd als HBO-conforme bij- en nascholing) wordt afgesloten met een praktijktoets, waarna je bij voldoende resultaat een certificaat ontvangt.

Intensieve NEI-training met combinatie van online modules en praktijkgerichte lesdagen
Vijf online modules en vier lesdagen (plus een oefendag) wisselen elkaar af. Met uitgebreide zelfstudie, huiswerkopdrachten en deelname aan de lesdagen krijg je alle benodigde kennis en vaardigheden om met NEI voor jezelf en voor anderen aan het werk te kunnen gaan.

Wil je meer informatie over NEI? Neem contact op of lees ons blog NEI: Het oplossen van oud zeer en fysieke kwalen.