INTEGRA

/INTEGRA

INTEGRA

2018-12-17T21:13:33+00:00 Categorieën: Toegepaste Kinesiologie|

Voor iedereen die NEI gevolgd heeft en/of bekend is met spiertesten bieden de INTEGRA modules een prachtige ondersteuning en verdieping. Je krijgt meer inzicht in de oorzaken van klachten en vele technieken en natuurlijke materialen om oorzaken weg te nemen en de klachten te verhelpen.

INTEGRA I: Allergieën, Vitaminen & Mineralen

In deze module leer je de basis van INTEGRA, een testmethode die helpt bij het opsporen van de oorzaak van lichamelijke, mentale en emotionele klachten. We werken met een specifiek Allergie protocol – een testmethode die aangeeft met wat voor soort allergie iemand belast is & een effectieve manier om een allergie weg te halen. Je leert vitaminen & mineralen tekorten en stapeling opsporen en hoe je de effectiviteit en verdraagzaamheid kunt bepalen van medicijnen en natuurlijke middelen.

INTEGRA II: Emotionele Therapieën & Fobieën

In de tweede module richten we aandacht op het verkrijgen van emotionele balans. We werken met natuurlijke middelen die diep gewortelde emoties bevrijden die aan een klacht ten grondslag liggen. We introduceren een testmethode om diepere lagen van emotionele patronen bloot te leggen. Je leert hoe je in één uur tijd een fobie voorgoed kunt weghalen. En we introduceren een zelf-hulp methode om emotionele blokkades te doorbreken.