Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Maak kennis met de techniek waarmee je emotionele blokkades kunt herkennen én oplossen. Kies voor gezondheid, vrijheid en ongekende mogelijkheden.

Iedereen kan fysiek, mentaal en emotioneel ongemak ervaren van onverwerkt verdriet, overmatige stress of een nare gebeurtenis. Er worden blokkades opgeworpen in het lichaam. Energie kan letterlijk zijn weg niet meer vinden.

Met een simpele spiertest sporen we met NEI de emotionele blokkade op die aan je klacht ten grondslag ligt. Om deze vervolgens te integreren op een manier die even mild als radicaal is. Dus zónder jarenlange therapie, zónder telkens weer je hele verhaal te moeten doen en zónder eventuele grote en kleine trauma’s te moeten herbeleven.

NEI kan jou bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling. Het is een krachtige methode die succesvol is gebleken bij vele uiteenlopende klachten, zoals leerproblemen tot steeds terugkerende blessures, en van aambeien tot een gebrek aan zelfvertrouwen.

Meer over de werking van NEI lees je in onze blog NEI – het oplossen van oud zeer en fysieke kwalen

Bach Bloesemremedies

De Bach bloesem therapie is één van de meest verfijnde vormen van natuurgeneeswijzen, omdat ze direct op de geest inwerkt en op deze manier een harmonie en een evenwicht van de persoonlijkheid tot stand brengen. De remedies die in deze therapie gebruikt worden zijn bijna alle bereid uit de bloesems van in het wild groeiende planten, bomen en struiken. De remedies zijn niet schadelijk of gewoonte-vormend en zijn bij elke andere therapie te gebruiken.

Het zijn geen medicijnen of chemische middelen, maar ze werken meer als katalysators die ons een nieuwe weg wijzen naar onze gezondheid via een inzicht in onze eigen menselijke geest. Zij worden niet direct voorgeschreven voor lichamelijke klachten maar doen deze wel verdwijnen door harmonisatie van karakter en geest. Een voortdurende angst, irritatie of onzekerheid zal de levenskracht en de vitaliteit van iedere persoon aantasten.

Door nu de harmonie en vrede weer in de geest te laten terugkeren kan de eenheid van geest en lichaam ook weer hersteld worden. De levenskracht kan weer vrij stromen waardoor ook de natuurlijke weerstand wordt hersteld. De ziekte verliest zijn greep en het lichaam kan op zijn eigen natuurlijke wijze genezing tot stand brengen.

Een Bach Bloesemremedie komt in een druppelflesje en is samengesteld uit remedies die specifiek en op dat moment voor jou van toepassing zijn.

INTEGRA

INTEGRA biedt een prachtige ondersteuning voor het zelfhelende proces. Met deze methode kunnen we zicht krijgen op systeem-verzwakkingen en inzicht in de oorzaken van klachten. Daarbij biedt het de mogelijkheid om waar nodig ondersteunende natuurlijke middelen in te zetten om het lichaam te helpen afvalstoffen af te voeren, patronen te doorbreken en klachten te verhelpen.

Vele uiteenlopende klachten kunnen met INTEGRA effectief aangepakt worden. Zo maken we gebruik van speciaal samengestelde middelen om allergieën binnen enkele maanden voorgoed het lichaam uit te werken. En INTEGRA biedt een speciale Fobie Eliminatie Techniek om allerlei soorten angsten en fobieën binnen 1 consult de deur te wijzen.

Voedingslijst

Eén van de meest efficiënte mogelijkheden om aan het juiste gezonde gewicht te komen, is het volgen van een voor jou persoonlijke uitgezochte voedingslijst. En naast een gezond gewicht brengt het vaak ook meer gezondheid in geest en lichaam.

Een persoonlijke voedingslijst geeft aan welke voedingsmiddelen op dit moment in je leven heilzaam zijn en welke voedingsmiddelen afbreuk doen aan je gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan producten die een allergische reactie oproepen of die slecht verteerd worden. Niet alle ogenschijnlijke “gezonde” producten hoeven op dit moment gezond voor je te zijn.
Het kan nodig zijn om bepaalde voeding voor een bepaalde periode achterwege te laten om je lichaam weer gezond te doen voelen.

Een echte aanrader voor diegene die óf willen afvallen, óf iets aan willen komen, óf je gezonder te willen voelen. Na 3 maanden volgen van deze voedingslijst zit je beslist beter in je vel.

harmony

Quantum Energy Healing

Een krachtige healing met eeuwenoude technieken en moderne toevoegingen van o.a. Quantum Touch, visualisatie en ademhalingstechnieken.

Deze vorm van healing leert je om te focussen en de levenskrachtenergie te versterken. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd. Dit wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhaling, visualisaties en lichaamsbewustzijnstechnieken. Als de therapeut een hoog trillingsveld rondom de zere plek creëert zal de cliënt door het proces van resonantie en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook het in het lichaam nodig is.

Quantum Energy Healing kan zorgen voor snelle en diepgaande vermindering van pijn, versnelling van het genezingsproces, uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand, emotionele balans en ontspanning- en slaapverbetering.

Wil je deze therapieën zelf ervaren? Neem contact op via ons online formulier of bel ons op (+31) (0)6 4030 5823 en boek een consult.