Succespraktijk 2020-09-25T11:22:00+00:00

Succespraktijk 2021 – online

Wij hebben al onze kennis en ervaring over ondernemen, praktijkvoering, blokkades doorbreken en doelen behalen gebundeld in een ontzettend mooi nieuw programma!

Succespraktijk is een programma van 4 maanden waarin je ontdekt waar je passie ligt en wat je mogelijkheden zijn om te ondernemen in de complementaire zorgsector. Het programma is geschikt voor iedereen die na het volgen van alle gewenste praktijkgerichte opleidingen een eigen praktijk of onderneming wil starten vanuit de meest ideale en unieke positie. Daarnaast is het geschikt voor therapeuten en coaches met een eigen onderneming waarbij het gewenste aantal klanten, de gewenste omzet of de inspiratie voor groei ontbreken.

Het programma is volledig online te volgen en bestaat uit tweewekelijkse teksten en opdrachten, maandelijkse groepsbegeleiding en 1-op-1 coaching sessies. We kijken natuurlijk naar de standaard do’s and don’ts op het gebied van praktijkvoering, marketing & sales. Maar de standaard werkt maar voor een kleine groep ondernemers. En daarom onderzoeken we samen met jou wat echt bij jou past en echt voor jou werkt, om je onderneming tot een succes te maken.

Tijdens het programma zetten we verschillende technieken in (geleide meditatie, NEI, coaching, Human Design) en geven we je een lijst van bronnen waar je uit kunt putten om je zo krachtig en uniek mogelijk uit de startblokken te laten komen met je eigen onderneming.

Data: Succespraktijk start in het eerste kwartaal van 2021.

Kosten

De kosten zijn € 995, vrijgesteld van btw, inclusief lesmateriaal, groepscoaching en 1-op-1 coaching voor jou en je praktijk / onderneming.

Dit programma is voor mij super veel waard, dit betekend dat ik een zet in de goede richting heb gekregen om nu eindelijk echt voor mijn toekomst te gaan kiezen en te doen waar ik blij van word. Dit is op persoonlijk vlak en om het vlak van werk het beste programma, waarin ik mezelf af en toe behoorlijk tegen ben gekomen, maar ook zo onwijs veel geleerd heb. Het valt eigenlijk niet te beschrijven hoeveel waarde dit heeft.

Klik hier voor een sneak preview van Succespraktijk

Schrijf je nu geheel vrijblijvend in. Zodra de startdatum bekend is nemen we contact met je op.

Succes komt voor in vele vormen. Welke vorm past nu echt bij jou? En welk pad bewandel je om het te bereiken?