Over ons 2020-01-05T16:38:23+00:00

OVER ONS

Aan de basis van al onze opleidingsmodules staan wij, Hetty Lambert en Nicole Michiels.

Voor een aantal onderdelen van ons opleidingscentrum werken we graag samen met andere like-minded professionals.
Nicole Ooms van Het Vrolijke Stekje ondersteunt ons bij de organisatie van de NEI opleiding die wij geven in Oud-Turnhout, België.
Wout Veldhuizen is docent Reanimatie voor de Nederlandse Reanimatie Raad en hij verzorgt elk jaar de reanimatie& AED les voor therapeuten die bij InnCare hun opleiding volgen.

Denk je zelf een bijdrage te kunnen leveren aan onze missie? Neem gerust contact op.

KENNISMAKEN

Wil je eerst kennismaken met de docenten? Maak een afspraak, bekijk de introductie video’s bij de verschillende trainingen of schrijf je in en maak gebruik van de 2 weken niet-goed-geld-terug garantie bij de trainingen die online modules bevatten.
Zo krijg je (gratis) toegang tot de eerste online module en ervaar je of de opleiding bij je past. Zo niet, dan kun je voor aanvang van de eerste praktijk lesdag je geld terug krijgen.

Hetty Lambert

Hetty Lambert

Als natuurgeneeskundig therapeute en docente heeft Hetty 30 jaar ervaring in het begeleiden van cliënten en studenten in een bewustwordingsproces, waarbij het zelfhelende vermogen wordt aangezet tot heling en verandering in positieve zin.
Hetty is de oprichtster van het voormalige Natuurgeneeskundig Centrum en docente van de modules NEI, INTEGRA, Bach Bloesemremedies, Diagnose Stelling en Quantum Energie Healing.

Nicole Michiels

Nicole Michiels

Als afgestudeerd medisch biologe is Nicole midden jaren 90 in het bedrijf gestapt. Nu heeft zij meer dan 20 jaar ervaring als docente. Nicole is docente van de modules NEI, INTEGRA, Diagnose Stelling en het Succespraktijk programma. Zij is initiatiefneemster van ‘de droom enquête’ en verzorgt de website en Facebook pagina.
Nicole verzorgt de organisatie van de opleidingen.

ONZE MISSIE

Het is onze missie om je te leren puur te communiceren met jezelf en daarmee ook puur te communiceren met de mensen die je lief hebt en de mensen die je nodig hebt om te dromen te verwezenlijken. Om jezelf beter te leren kennen, de signalen van je lichaam te begrijpen en te weten wat je kunt doen om jezelf in balans te brengen, je gezondheid te herstellen, welzijn te creëren en je dromen waar te maken. Puur communiceren betekent vrij van obstakels, vrij van negatieve associaties en overtuigingen, vrij van ziekte en andere belemmeringen.

DE BEWUSTWORDINGSROUTE

Wanneer je je bewust bent van je zwakke punten (fysiek, emotioneel) en je belemmerende overtuigingen (mentaal) is er de mogelijkheid om je sterke kanten te profileren en positieve overtuigingen aan te nemen die zorgen voor herstel en groei. Wil je met ons de bewustwordingsroute bewandelen? Dan kies je voor de opleiding Neuro Emotionele Integratie (NEI). Hier leer je voor jezelf en anderen hoe emotionele blokkades ten grondslag liggen aan bijna alle kwalen, ongemakken en negatieve overtuigingen die je meedraagt. En je leert hoe je deze op een eenvoudige manier kunt oplossen.

DE NATUURLIJKE ROUTE

De natuur heeft wijsheid en kracht, de mogelijkheid om te helen en de balans te herstellen. Laat ons je wegwijs maken op het pad van de natuurlijke gezondheidzorg. Natuurgeneeskunde is gebaseerd op eeuwenoude technieken en kennis van helende planten. Bach Bloesemremedies, homeopathie, essentiële oliën, reinigende complexmiddelen en kruiden, uitgetest via toegepaste kinesiologie om te zorgen dat je exact dat krijgt wat jouw balans herstelt.

DE SPIRITUELE ROUTE

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. De weg die het beste bij jou past vind je vaak door stil te worden en naar je intuïtie te luisteren. Naar je hogere zelf, spirituele begeleiders, God, Allah, Boeddha, Krisjna, de natuur, het maakt niet uit wat bij je past. Eigenlijk zit alle wijsheid, alle energie en kracht in jezelf. Het uit jezelf halen van die kracht kunnen wij je leren, bijvoorbeeld door middel van geleide meditaties of quantum energy healing.