OVER ONS

Aan de basis van al onze opleidingsmodules staan wij, Hetty Lambert en Nicole Michiels.

Voor een aantal onderdelen van ons opleidingscentrum werken we graag samen met andere like-minded professionals.
Nicole Ooms van Het Vrolijke Stekje ondersteunt ons bij de organisatie van de NEI opleiding die wij geven in Oud-Turnhout, België.
Wout Veldhuizen is docent Reanimatie voor de Nederlandse Reanimatie Raad en hij verzorgt elk jaar de reanimatie& AED les voor therapeuten die bij InnCare hun opleiding volgen.

Denk je zelf een bijdrage te kunnen leveren aan onze missie? Neem gerust contact op.

KENNISMAKEN

Wil je eerst kennismaken met de docenten? Maak een afspraak, bekijk de introductie video’s bij de verschillende trainingen of schrijf je in en maak gebruik van de 2 weken niet-goed-geld-terug garantie bij de trainingen die online modules bevatten.
Zo krijg je (gratis) toegang tot de eerste online module en ervaar je of de opleiding bij je past. Zo niet, dan kun je voor aanvang van de eerste praktijk lesdag je geld terug krijgen.

Hetty Lambert

Hetty Lambert

Als natuurgeneeskundig therapeute en docente heeft Hetty 30 jaar ervaring in het begeleiden van cliënten en studenten in een bewustwordingsproces, waarbij het zelfhelende vermogen wordt aangezet tot heling en verandering in positieve zin.
Hetty is de oprichtster van het voormalige Natuurgeneeskundig Centrum en docente van de modules NEI, INTEGRA, Bach Bloesemremedies, Lambert Diagnose Stelling en Quantum Energie Healing.

Nicole Michiels

Nicole Michiels

Als afgestudeerd medisch biologe is Nicole midden jaren 90 in het bedrijf gestapt. Nu heeft zij meer dan 20 jaar ervaring als docente. Nicole is docente van de modules NEI, INTEGRA, Lambert Diagnose Stelling en het Succespraktijk programma. Zij is initiatiefneemster van ‘de droom enquête’ en verzorgt de website en Facebook pagina.
Nicole verzorgt de organisatie van de opleidingen.