Hoi, ik ben Nicole

Ervaren docente, trotse moeder en reislustig, leergierig en nieuwsgierig van aard.

Ik groeide op aan twee kanten van het spectrum van de gezondheidszorg. Aan de ene kant artsen en professoren die mij leerde welke klachten en ziektes nooit overgaan. Aan de andere kant de natuurgeneeskundige praktijk van mijn moeder waarin cliënt na cliënt beter werd. Ik heb mijn studie Medische Biologie afgerond en mijn kennis en voorliefde voor de anatomie van de mens weten te verbinden aan mijn kennis en kunde binnen de energetische geneeswijzen. Samen met mijn moeder ben ik nu ruim 25 jaar mede-eigenaar van InnCare Opleidingen.

Ik geniet ervan om als docent mijn kennis door te geven en anderen te inspireren en te zien groeien of in balans te zien komen. Om één op één je door obstakels en zelf-sabotage te leiden. Zodat jij jouw dromen en levensdoelen kunt vormgeven en bereiken. En om vervolgens te zien hoe de tools die wij je leren worden opgepakt om ook anderen te helpen. Hoe mooi is het om te horen of lezen hoe tevreden de cliënten van ‘mijn’ oud-studenten zijn!

Hallo, ik ben Hetty

Natuurgeneeskundig therapeute en oprichter van het Natuurgeneeskundig Centrum (nu InnCare Opleidingen). Wat begon met consulten en een cursus Bach Bloesemremedies bij ons thuis, groeide het al snel uit tot een volwaardig opleidingscentrum. Na ruim 30 jaar consulten en het geven van korte beroepsopleidingen, begeleid ik met even veel plezier als voorheen nog steeds cliënten en cursisten door de wondere wereld van de natuurgeneeskunde.

Ik rolde in dit vak zoals velen dat doen. Door eigen klachten die niet over gingen na talloze bezoekjes aan de huisarts, kwam ik bij een therapeut terecht die mij wel kon helpen. Na een opleiding en stages bij deze alternatief therapeut en een flinke dosis zelfstudie startte ik in 1987 mijn Natuurgeneeskundig Centrum. Daarna volgde ik 6 jaar lang opleidingen, o.a. INTEGRA en Neuro Emotionele Integratie (NEI) bij Roy Martina. In 1997 publiceerde ik mijn boek “Een wereld van bewijzen”, waarin mijn cliënten hun ervaringsverhalen deelden. In 1997 gaven we ook onze eerste NEI opleiding en die opleiding geven we nu nog steeds. Daarnaast ben ik al die jaren consulten blijven geven.

Binnen InnCare Opleidingen ben ik de ervaringsdeskundige. Ik heb de meest bijzondere helingsprocessen bij mijn cliënten in gang mogen zetten door de oorzaak van klachten te achterhalen en te helen. De ontdekkingen die je samen met een cliënt kunt doen over de oorzaak van hun klachten boeit mij elke dag weer. En door deze ervaringen te mogen delen met cursisten en toekomstige therapeuten levert één consult kennis en waarde voor velen.

KENNISMAKEN

Wil je eerst kennismaken met de docenten? Klik hier om een bel of zoom afspraak in te plannen, kom langs voor een korte ontmoeting of schrijf je in en maak gebruik van de 2 weken niet-goed-geld-terug garantie bij de trainingen die online modules bevatten. Zo krijg je (gratis) toegang tot de eerste online module en ervaar je of de opleiding bij je past. Zo niet, dan kun je voor aanvang van de eerste praktijk lesdag je geld terug krijgen.

Andere professionals

Voor een aantal onderdelen van ons opleidingscentrum werken we graag samen met andere like-minded professionals.
Nicole Ooms van Het Vrolijke Stekje ondersteunt ons bij de organisatie van de NEI opleiding die wij geven in Oud-Turnhout, België.

Denk je zelf een bijdrage te kunnen leveren aan onze missie? Neem gerust contact op.