Opleidingen

Bij InnCare Opleidingen volg je ‘live’ en/of online opleidingen die je verder helpen bij een bewuster en gezonder leven. De kwalitatief hoge en goed gevulde lesdagen en online modules (HBO-conform) bieden je tevens de kennis en kunde om er zelf mee aan het werk te gaan om anderen te helpen.

Al onze online lessen (werkboeken, video’s, lessen via Zoom) zijn ondergebracht in een aparte leeromgeving: inncare.talentlms.com

NEI opleiding

Neuro Emotionele Therapie (NEI)

LIVE & ONLINE of VOLLEDIG ONLINE

Als je van nature de behoefte voelt om hen om wie je geeft te helpen, dan geeft NEI je een no-nonsense methode om positieve veranderingen en genezing te creëren. Een intensieve opleiding van 5 maanden met online theorielessen en live praktijkdagen (indien mogelijk). Lees er hier alles over.

Schrijf je gelijk in!
opleidingen in bio therapie

Causale Bio Therapie

LIVE & ONLINE of VOLLEDIG ONLINE

De opleiding Causale Bio Therapie omvat de Bach Bloesem therapie, INTEGRA en Lambert Diagnose Stelling. Drie werkvormen die op zoek gaan naar de oorzaak van klachten. Daarmee geven we jou de mogelijkheid om die oorzaak aan te pakken middels natuurlijke middelen of door NEI nog effectiever in te kunnen zetten. Kijk hier voor meer informatie.

Schrijf je gelijk in!
succespraktijk opleiding

Succespraktijk

VOLLEDIG ONLINE

Profiteer van onze kennis en ervaring over ondernemen, praktijkvoering, blokkades doorbreken en doelen behalen. Succespraktijk is een programma van 4 maanden waarin je ontdekt waar je passie ligt en wat je mogelijkheden zijn om succesvol te ondernemen in de complementaire zorgsector. Uitgebreide informatie vind je hier.

Schrijf je gelijk in!
korte opleidingen

Korte cursussen

LIVE OF ONLINE

Wanneer er ruimte voor organiseren we losse bijzondere lesdagen of korte online trainingen. Quantum Energie Healing is zo’n bijzondere lesdag waarin je eeuwenoude healing technieken leert. Leren Pendelen is een online training van 1 dagdeel. Meer over onze korte cursussen vind je hier.

Ontdek meer!