Nieuwsgierig naar wat NEI nu precies is? Dat snappen wij heel goed!

Op deze pagina kun je een aantal video’s bekijken die inzicht geven in wat NEI is en hoe het werkt. De eerste video is een animatie van wat NEI is. De tweede video geeft meteen een sneak preview van de online modules van onze NEI opleiding. In deze video vanuit de eerste online module wordt uitgelegd hoe NEI werkt. De derde video komt ook uit de online modules. Hier laten wij je zien hoe een NEI protocol er in de praktijk uitziet.

Veel kijkplezier en neem contact met ons op wanneer je vragen hebt. Wij staan altijd klaar voor verdere uitleg of om met je te sparren of de NEI opleiding echt is wat je zoekt.

NEI animatie

Waarin we aangeven in welke situaties NEI een oplossing kan bieden.

Hoe werkt NEI?

Een video uit de eerste online module van de NEI opleiding.

NEI voorbeeld protocol

De docenten van de NEI opleiding laten je zien hoe een NEI protocol er uit ziet in de praktijk.
In deze video wordt Nicole getest door Hetty en met NEI behandeld op verstopte neusholtes.

NEI is ook super geschikt (of zelfs beter geschikt) voor emotionele klachten.
Toevallig is dit een voorbeeld van hoe je NEI inzet voor een lichamelijke klacht. Het protocol is bijna hetzelfde.

Check ook onze NEI opleiding pagina voor meer geschreven informatie over de NEI opleiding, inclusief data, kosten en mogelijkheden. Of kijk bij de veelgestelde vragen voor informatie over betaling, begeleiding tijdens de opleiding, en meer.

Wil je één van de docenten spreken? Neem vrijblijvend contact op. Wij staan klaar om met jou te onderzoeken of onze NEI opleiding is wat je zoekt.

Data 2022 Alkmaar
za. 5 maart – za. 26 maart – za. 23 april – za. 21 mei – za. 25 juni

Data 2022 Oud-Turnhout
zijn begin 2022 bekend

In 2021 nog gebruik maken van belastingvoordeel?

In 2021 zijn in Nederland studiekosten nog aftrekbaar via de belastingaangifte. Dit geldt ook voor onze NEI opleiding! Wil je in 2022 meedoen aan de NEI opleiding en toch nog gebruik kunnen maken van de studiekosten aftrek? Dan bieden wij je de mogelijkheid om al vóór eind december 2021 te starten met de NEI opleiding en zo te kunnen voldoen aan de voorwaarden voor aftrek. Neem contact met ons op voor meer informatie.