NEI opleiding

Met de NEI (Neuro Emotionele Integratie) opleiding kunnen energetische blokkades opgeruimd worden die de oorzaak zijn van vele soorten klachten (emotioneel en fysiek). En wanneer je bewust meegaat in verandering, doet het zelfhelende vermogen de rest.

De eerstvolgende NEI opleiding start za. 10 september 2022 in Oud-Turnhout (BE) en vr. 16 september 2022 in Alkmaar (NL). De opleiding is ook beschikbaar als online te volgen opleiding. De NEI opleiding geeft je de mogelijkheid om volledig zelfstandig te werken als NEI therapeut.

Wat is Neuro Emotionele Integratie (NEI)?

Simpel gezegd kan je met NEI oud zeer en fysieke kwalen oplossen. Met Neuro Emotionele Integratie (NEI) kunnen we in gesprek gaan met het onbewuste geheugen (door middel van spiertesten en een vast protocol van vragen) om de details van de energetische blokkade te achterhalen. Wanneer bekend is welke emotie en welke gedachten op welk moment in het verleden zijn vastgelopen, kunnen we ‘integreren’. Lees meer over de werking van NEI.

Leer NEI nu zelf! In Nederland en in België (of volledig online)

Wat houdt de NEI opleiding in?

We hebben al onze kennis over de NEI opleiding gebundeld in een online omgeving waar je de theorie lessen kunt volgen op je eigen tempo, op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Tussen de online lessen door kom je 1x per 3 tot 4 weken (zie corona maatregelen onderaan deze pagina) naar de lesdagen om de theorie in praktijk te brengen, al je vragen te stellen en de techniek eigen te maken. 

Met de NEI opleiding leer je volledig zelfstandig werken met NEI. 

  • Hiervoor leren we je correct werken met de spiertest en Orgaan Reflex Punten (ORPs).
  • Je leert communiceren met het onbewuste via het NEI protocol.
  • Je leert hoe je de stress van oude blokkades (PEGs) integreert en transformeert tot momenten van groei, herstel en balans.
  • Je leert hoe je iemand kunt coachen om de nieuwe balans eigen te maken.
  • En je leert jezelf kennen en (waar nodig) herstellen. Een ware transformatie in 4 tot 5 maanden, van jezelf en van de mensen om je heen die je mag helpen.

De online theorie lessen blijven een jaar beschikbaar en geven je de mogelijkheid om ook na de lesdagen alles nog eens terug te kijken.

Wat wordt er van mij verwacht voor de NEI opleiding?

De NEI opleiding is het beste te volgen wanneer je de praktische kant kunt oefenen. Om NEI goed te leren en goed toe te kunnen passen is het belangrijk om tussen de lesdagen door de praktijkvaardigheden te kunnen oefenen op medestudenten, vrienden of familieleden.

De online modules, de huiswerkopdrachten en de online 1-op-1 begeleiding vinden plaats in onze overzichtelijke en easy-to-use online leeromgeving.

Hoe lang duurt de NEI opleiding?

Door het insturen van de uitwerkingen van praktijkopdrachten en door de praktijk te oefenen op de lesdagen en oefendagen in Nederland of in België, kun je deze prachtige techniek binnen 4 tot 5 maanden leren.

Voor hen die gemakkelijk informatie opnemen via video’s en Zoom lessen is er de mogelijkheid om de NEI opleiding volledig online te volgen en oefendagen of 1-op-1 oefensessies met de docenten in te plannen in Alkmaar. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Kies je ervoor om de volledige opleiding online te volgen, dan volg je hetzelfde programma in dezelfde periode als de deelnemers die de live lesdagen volgen. De lesdagen zijn naar keuze via live stream te volgen of via opnames te bekijken. Daarnaast zullen er een aantal extra momenten ingeroosterd worden voor 1-op-1 lessen via Zoom.

Wat kost de NEI opleiding? 

De kosten van de opleiding voor NEI therapeut zijn €1995, vrijgesteld van btw, inclusief lesmateriaal, examen en online groeps- en 1-op-1 begeleiding gedurende de loop van de opleiding. 

Heb je gebruik gemaakt van ons aanbod om NEI eerst zelf te ervaren bij een door ons opgeleide NEI therapeut? Dan brengen we eenmalig de consultprijs in mindering op de kosten van de opleiding.

Studenten krijgen tevens korting op consulten bij de docenten. Betaling kan in overleg in termijnen plaatsvinden. Neem hiervoor contact met ons op!

Voor Belgische studenten is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de KMO portefeuille.

Nieuwsgierig geworden naar onze online leeromgeving? Neem alvast een kijkje op inncare.talentlms.com

NEI sneak preview

Nieuwsgierig naar hoe NEI er in de praktijk uitziet? Check onze nieuwe NEI sneak preview pagina en bekijk alvast enkele video’s uit de online modules!

Direct inschrijven voor de NEI-opleiding!

Corona aanpassingen / optie tot het volledig online volgen van de opleiding

Covid-19 kan mogelijk nog uitval van de lesdagen veroorzaken door lockdowns. In dat geval zullen lesdagen waar mogelijk verzet worden naar de oefendagen / reservedagen. Indien dit niet mogelijk is, zal de lesdag volledig online gegeven worden op de geplande les- of reservedag. Bij uitval van een oefendag zal er extra online begeleiding zijn waarbij wij meekijken bij het oefenen op familie of vrienden.

Het aanwezig zijn bij de lesdagen heeft natuurlijk onze voorkeur. We werken met een techniek die gebaseerd is op spiertesten en die (in de meeste gevallen) het beste werkt wanneer we de cliënt kunnen aanraken. Maar er zijn ook mogelijkheden om op afstand te werken met cliënten. Iets wat zeker in de huidige tijd heel handig en wellicht noodzakelijk kan zijn.

Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen de NEI opleiding volledig online te volgen. We maken dan een aantal extra 1-op-1 online afspraken met elkaar om je de praktijk aan te leren. Belangrijk is wel dat je in staat bent om redelijk vlot kennis tot je te nemen via tekst, opgenomen video’s en video gesprekken.  Wanneer wij als docenten en/of jij als student na de eerste lesdag concluderen dat het online kennis opnemen niet bij je past, en je bent niet in staat deel te nemen aan de andere lesdagen, dan zullen wij het volledige lesgeld terugstorten en de toegang tot de opleiding stop zetten.

Data voorjaar 2022 Alkmaar
za. 5 maart – za. 26 maart – za. 23 april – za. 21 mei – za. 25 juni

Data najaar 2022 Alkmaar
vr. 16 sept. – vr. 14 okt – vr. 18 nov. – vr. 16 dec. – vr. 20 ja. 2023

Data najaar 2022 Oud-Turnhout
za. 10 sept. – za. 8 okt. – za. 12 nov. – za. 10 dec. – za. 14 jan. 2023

Heb je nog vragen? Kijk op onze veelgestelde vragen (FAQ) pagina of neem contact op!

Wil je je alvast inschrijven? Ga naar inschrijven in de menu balk.

Onze leslocatie in België, Oud-Turnhout, Natuurcentrum De Liereman

Aanbieding

Weet je niet zeker of NEI iets is voor jou? Maak gebruik van ons aanbod om NEI eerst zelf te ervaren.

Neem contact met ons op en wij brengen je in contact met een door ons opgeleide NEI therapeut, indien mogelijk in jouw regio. Boek een consult voor jezelf en ervaar wat NEI kan betekenen. Wil je naar aanleiding van het consult NEI zelf leren en bij ons de NEI opleiding doen? Dan betalen wij de kosten van het consult terug door het in mindering te brengen op de cursusprijs*. Besluit je de opleiding niet te volgen dan heb je alleen de consultprijs in jezelf geïnvesteerd.

*) geldt bij deelname aan de opleiding binnen 12 maanden na het consult.

NEI oefendag

NEI lesdagen in Oud-Turnhout