NEI opleiding 2020-10-26T09:58:27+00:00

NEI opleiding 2021

We hebben al onze kennis over NEI gebundeld in een online omgeving waar je de theorie lessen kunt volgen op je eigen tempo, op het moment dat jou het beste uitkomt. Tussen de online lessen door kom je 1x per 3 tot 4 weken naar de lesdagen om de theorie in praktijk te brengen, al je vragen te stellen en de techniek eigen te maken. De online theorie lessen blijven een jaar beschikbaar en geven je de mogelijkheid om ook na de lesdagen alles nog eens terug te kijken.

Kijk hier voor het overzicht van de lesdagen, online modules en oefendagen voor 2021.

Je leert volledig zelfstandig werken met NEI.

  • Hiervoor leren we je correct werken met de spiertest en Orgaan Reflex Punten (ORPs).
  • Je leert communiceren met het onbewuste via het NEI protocol.
  • Je leert hoe je de stress van oude blokkades (PEGs) integreert en transformeert tot momenten van groei, herstel en balans.
  • Je leert hoe je iemand kunt coachen om de nieuwe balans eigen te maken.
  • En je leert jezelf kennen en (waar nodig) herstellen. Een ware transformatie in 5 maanden, van jezelf en van de mensen om je heen die je mag helpen.
figuren uit het NEI werkboek

Oefenen en huiswerkopdrachten

De opleiding is intensief. Om NEI goed te leren en goed toe te kunnen passen is het belangrijk om tussen de lesdagen door de praktijkvaardigheden te kunnen oefenen op medestudenten, vrienden of familieleden.

Door het insturen van de uitwerkingen van praktijkopdrachten en door de praktijk te oefenen op de lesdagen en oefendagen kun je deze prachtige techniek binnen 5 maanden leren.

De online modules, de huiswerkopdrachten en de online 1-op-1 begeleiding vinden plaats in onze overzichtelijke en easy-to-use online leeromgeving.

Corona aanpassingen / optie tot het volledig online volgen van de opleiding

Covid-19 kan uitval van de lesdagen veroorzaken door lokale lockdowns. In dat geval zullen lesdagen waar mogelijk verzet worden naar de oefendagen / reservedagen. Indien dit niet mogelijk is, zal de lesdag volledig online gegeven worden op de geplande les- of reservedag. Bij uitval van een oefendag zal er extra online begeleiding zijn waarbij wij meekijken bij het oefenen op familie of vrienden.

Het aanwezig zijn bij de lesdagen heeft natuurlijk onze voorkeur. We werken met een techniek die gebaseerd is op spiertesten en die (in de meeste gevallen) het beste werkt wanneer we de cliënt kunnen aanraken. Maar er zijn ook mogelijkheden om op afstand te werken met cliënten. Iets wat zeker in de huidige tijd heel handig en wellicht noodzakelijk kan zijn.

Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen de NEI opleiding volledig online te volgen. We maken dan een aantal extra 1-op-1 online afspraken met elkaar om je de praktijk aan te leren. Belangrijk is wel dat je in staat bent om redelijk vlot kennis tot je te nemen via tekst, opgenomen video’s en video gesprekken.  Wanneer wij als docenten en/of jij als student na de eerste lesdag concluderen dat het online kennis opnemen niet bij je past, en je bent niet in staat deel te nemen aan de andere lesdagen, dan zullen wij het volledige lesgeld terugstorten en de toegang tot de opleiding stop zetten.

Kosten

De kosten zijn € 1995, vrijgesteld van btw, inclusief lesmateriaal, examen en online groeps- en 1-op-1 begeleiding gedurende de loop van de opleiding. Studenten krijgen tevens korting op consulten bij de docenten.

Betaling kan in overleg in termijnen plaatsvinden. Neem hiervoor contact met ons op!

Accreditatie

De opleiding is een HBO-conforme scholing en erkend door meerdere beroepsorganisaties in Nederland. Accreditatie bij KTNO is in aanvraag. De studiebelasting is vastgesteld op 280 SBU (10 EC).

Voor Belgische studenten is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de KMO portefeuille.

Nieuwsgierig geworden naar onze online leeromgeving? Neem alvast een kijkje op inncare.talentlms.com

Klik hier voor een sneak preview van het online deel van de NEI opleiding

Heb je nog vragen? Kijk op onze veelgestelde vragen (FAQ) pagina of neem contact op!

Wil je je alvast inschrijven? Ga naar inschrijven in de menu balk.

Onze leslocatie in Oud-Turnhout, Natuurcentrum De Liereman

NEI oefendag

NEI lesdagen kunnen ook Corona-proof 🙂