Quantum Energy Healing – live

In de cursus Quantum Energy Healing leer je als therapeut werken met energie. Het is een krachtige healing waarin eeuwenoude technieken gecombineerd worden met moderne toevoegingen van o.a. Quantum Touch, visualisatie en ademhalingstechnieken.

Deze vorm van healing leert je om te focussen en de levenskrachtenergie te versterken. Dit wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhaling, visualisaties en lichaamsbewustzijnstechnieken. Als de therapeut een hoog trillingsveld rondom de zere plek creëert zal de cliënt door het proces van resonantie en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook het in het lichaam nodig is. In deze vorm is alle healing eigenlijk ‘zelf-healing’. Als therapeut zal je nooit uitgeput raken door het werken met energie.

In deze lange 1-daagse training Quantum Energy Healing leer je alles wat je nodig hebt om met genezende energie aan de slag te gaan. Aan bod komen o.a. leren aarden en verbinden met de kosmische energie, het kunnen bundelen en richten van energie met behulp van ademhaling en visualisaties, het verhogen van de trillingen en meer.

We werken met kleine groepen (tot 6 personen) en bieden persoonlijke begeleiding bij het aanleren van de technieken.

Wat kun je bereiken met Quantum Energy Healing?

  • Snelle en diepgaande vermindering van pijn
  • Versnelling van het genezingsproces (bij breuken, wonden of na operaties)
  • Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
  • Ontstekingen die ontstaan na verwondingen zijn snel te genezen
  • Uitstekende resultaten met baby’s en dieren
  • Emotionele balans
  • Ontspanning-, meditatie- en slaapverbetering

Datum: nog niet bekend – Informeer naar de mogelijkheden.

Locatie: Alkmaar

Kosten

De kosten zijn € 295, vrijgesteld van btw, inclusief lesmateriaal.

Ja, ik wil me alvast inschrijven
korte cursussen: quantum energy healing

Leren Pendelen – online

Ieder mens kan pendelen. Wij zijn allemaal in staat om, mits de nodige kennis, begeleiding en concentratie aanwezig is, de pendel met goed resultaat te hanteren. Een pendel gebruiken we als aanvulling op onze kennis en voor een beter begrip van onszelf en anderen. In deze cursus pendelen, leer je hoe je met de pendel omgaat en wat er allemaal mogelijk is.

Nu we in een periode leven waarin het aanraken en het werken met spiertesten niet altijd mogelijk is kan juist het pendelen een mooie oplossing bieden voor het werken met cliënten aan oplossingen voor ongemakken en klachten. Daarom bieden we deze eerste les uit de Bach Bloesemremedie module ook los aan. Zodat iedereen die normaal gesproken met spiertesten werkt een mogelijkheid heeft om te blijven werken in tijden van lockdown en social distancing.

In deze korte cursus pendelen leer je in ongeveer 2 uur tijd hoe je goed met de pendel omgaat en wat er allemaal mogelijk is.

Datum: nog niet bekend – informeer naar de mogelijkheden

Kosten: € 65

Ik leer graag pendelen
korte cursussen: leren pendelen