Dank je voor het aanvragen van het E-book “Claim je balans”.

Met dit E-book heb jij praktische tips & tricks binnen handbereik om steviger en stabieler in het leven te staan.

Wat fijn dat je jezelf meer balans gunt. Want meer balans betekent vaak ook betere keuzes kunnen maken in het leven, dichter bij jezelf kunnen blijven en meer kunnen vertrouwen op je onderbuikgevoel, je intuïtie.

Wil je nog een stapje verder gaan en een techniek leren waarmee je kunt communiceren met je onderbewuste en je intuïtie steeds beter gaat horen? Dan is de online cursus Spiertesten echt een uitkomst.
We leren je de basis van de spiertesten, hoe je de spiertest kunt doen bij anderen én hoe je de spiertest bij jezelf kunt doen. Meer informatie over de Spiertesten cursus vind je hier.

De normale prijs voor deze cursus is € 97. En omdat je ons E-book gedownload hebt bieden we je de cursus tijdelijk aan voor € 77.

Let op, het is een tijdelijk aanbod, dus onderzoek vandaag nog even of de Spiertesten cursus wat voor jou zou kunnen zijn.

Voor nu wensen wij je veel plezier met de oefeningen uit het e-book Claim je Balans. (Je ontvangt het E-book in je mail.)
Doe de oefeningen in het begin dagelijks een paar keer (het kost je echt maar 2 tot 3 minuten tijd) om de voordelen ervan te ervaren.

Succes en hartelijke groet,

Nicole & Hetty